Cruisen door de Donaudelta

11-daagse cruise
vertrek 2 juli 2018

vanaf € 1798 p.p.

Cruiseschip: HS Amadeus Silver *****

Nieuw in ons programma!

Oostenrijk – Slowakije – Hongarije – Kroatië – Servië – Bulgarije - Roemenië
De Donau is het neusje van de zalm. U reist tijdens deze reis door maar liefst zeven landen. De Amadeus Silver laat u prachtig natuurschoon en monumentale steden zien.
Een schitterende riviercruise waarbij u o.a. monumentaal Bratislava; Esztergom, de oudste stad van Hongarije; Boedapest, de Koningin van de Donau en Belgrado ontdekt. Een hoogtepunt tijdens is cruise is de IJzeren Poort passage. De reis naar kilometer nul, aan de monding van de Donau, en het bezoek aan de Donaudelta met zijn prachtige natuur en landschap zullen onvergetelijke ervaringen blijken. De reis wordt afgerond met een 2-daags bezoek aan Boekarest, de hoofdstad van Roemenië, vol geschiedenis en traditie. Aan boord van uw hotelschip Amadeus Silver, 5-sterren***** luxe kunt u heerlijk ontspannen van alle indrukken en genieten van de uitstekende volpension verzorging. Vanuit de sfeervolle panoramasalon of het Zonnedek heeft u een schitterend uitzicht op het Donaulandschap dat aan u voorbij trekt. Een riviercruise met een gouden randje!

Reviews
311 beoordelingen
8,7/10
Cruise: Donau
Reinie van der Linden02-05-2016
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
We hebben een prachtige reis gehad. De excursies, de reisleidster Marijke, de bediening aan boord, de cabine; het was fantastisch. Ook de overnachting op de heenreis in Geiselwind; prima kamer, lekker diner, aardige bediening. We hebben het ook getroffen met de groep. Er waren 16 nederlanders, 12 duitsers en 66 fransen aan boord. Maar dat heeft niet tot problemen geleid. Iedere had een eigen reisleidster/reisleider. We hebben ons geen moment verwaarloosd gevoeld. Iedere nationaliteit kreeg de nodige aandacht. Het concert in Wenen was ook fantastisch. Een mooie zaal, goede musici, ballet en zangers/zangeres.
Lees beoordelingen
Cruise: Donau
P.J. van der Voort17-08-2016
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Fantastisch, vooral het eten!
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.