Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Onvergetelijke 8-daagse cruises op de rivieren van Europa vanaf € 1098,-

Voor bijzondere 8-daagse cruises bent u bij Friendship Cruises aan het juiste adres. Met ons bevaart u ’s werelds meest majestueuze rivieren, zoals de Donau en de Seine, maar natuurlijk zijn ook de Nederlandse wateren en de Rijn terug te vinden in ons programma. Als u besluit om mee te gaan op één van onze 8-daagse cruises kunt u eersteklas service verwachten. Afhankelijk van de geboekte cruise is een passend programma met excursies beschikbaar. Ook hebben we voor 2016 nog prachtige 8-daagse Kerstcruises in ons programma.

De mooiste 8-daagse cruises over de Seine

Al ruim 35 jaar onvergetelijke 8-daagse cruises

Al meer dan 35 jaar organiseren wij schitterende 8-daagse cruises binnen Europa. Elke dag een andere stad, elke dag een ander vaartraject en elke dag een ander panorama. U bent verzekerd van de beste uitzichten op de schitterende landschappen die aan u voorbij trekken tijdens de 8-daagse cruises. Uiteraard onder leiding van een deskundige reisleider en in het gezelschap van leuke reisgenoten.

De mooiste cruises van 8 dagen over de Rhône en Saône

Luxe 8-daagse riviercruises

Tijdens de 8-daagse riviercruises kunt u heerlijk ontspannen en genieten aan boord van onze 4- 5 en zelfs 6-sterren luxe hotelschepen. De hotelschepen zijn stijlvol en elegant ingericht en alles is aanwezig om u een onbezorgde en onvergetelijke reis te bezorgen. De meeste schepen beschikken over prachtige cabines met een panorama schuifpui en een Frans balkon. Mogen wij u welkom heten tijdens één van onze 8-daagse cruises?

De mooiste 8-daagse cruises over de Rijn en Moezel

Brochure aanvragen over de 8-daagse riviercruises

U vindt op onze website www.friendshipcruises.nl veel informatie over de 8-daagse cruises die wij aanbieden, maar wij sturen u op verzoek ook graag een brochure toe. Hierin kunt u meer lezen over de riviercruises die wij aanbieden. Ook vindt u in deze brochure een overzicht van alle andere cruises van Friendship Cruises. Wilt u meer weten over onze 8-daagse cruises, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 088-13 07 300 of een e-mail sturen naar info@friendshipcruises.nl. Een van onze riviercruisespecialisten staat u dan graag te woord.

De mooiste cruises van 8 dagen over de Rijn en Moezel

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.